Klub žena liječenih na dojci

O nama…

Klubu žena liječenih na dojci Split je udruga osnovana 1997. godine s ciljem poboljšanja kvalitete življenja žene nakon operacije karcinoma dojke. Klub preko 15 godina provodi programe za direktnu pomoć ženama nakon operacije karcinoma dojke putem projekta Zaštitimo zdravlje žene. Projekt u svojim aktivnostima pokriva širok spektar potreba žene nakon operacije karcinoma na dojci kao što su fizikalna terapija, konzultantske usluge liječnika specijalista za dojku iz KBC-a Split kroz savjetovalište Mogućnost drugog mišljenja, psihološko savjetovalište, pomoć operiranim ženama od strane volonterki koje su i samo oboljele od karcinoma na dojci.

Klub svojim akcijama Dan narcisa i Dan ružičaste vrpce, podiže svjesnost o karcinomu dojke koji nažalost zahvaća sve veći broj žena. Za sve naše akcije i projekte uvijek smo medijski popraćeni od strane RadioDalmacije, Radio Sunca, Slobodne Dalmacije i dalmatinskih portala.

Partner na projektu je sestrinska organizacija Klub žena liječenih na dojci Sinj koja službeno postoji od 2008. godine, a još od ranije kao neformalna organizacija okuplja žene koje su preboljele ili se bore s rakom dojke.

Kontaktirajte nas

Adresa

Put Smrdečca 23
21000 Split

Društvene mreže

Pošaljite poruku

Svojim angažmanom želim unaprijediti projekt:

3 + 14 =

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Kluba žena liječenih na dojci, Split